Navigatie

Recensies

Sjoerd en Manon: Wij wilden iets kleurrijks en unieks aan de wand en kwamen per toeval het werk van Klasien tegen. Ze heeft ons geholpen met het vinden van een geschikte foto en is daarna aan de slag gegaan. Het contact met Klasien was erg fijn, ook tussendoor hebben we overleg gehad en zijn er aanpassingen gemaakt. Het resultaat overtrof al onze verwachtingen. Wij zijn enorm blij met ons schlderij.


Johan: The Dutch artist Klasien van der Werf did one of her first international assignments especially for me. I would highly recommend if you want an original piece of art, either based on a photo or any other original idea you might have. Do not hesitate to ask for works if you need it shipped abroad. 


Elbrich: Voor de 35e verjaardag van mijn man was ik op zoek naar een origineel kado. Het jaar daarvoor waren we getrouwd en de foto’s waren in een album verdwenen. Een trouwfoto aan de muur is niet zo ons ding, maar na het zien van een aantal werken van Klasien, kreeg ik het idee om onze trouwfoto door haar over te laten zetten op een doek. Ik heb Klasien de foto doorgestuurd en mijn wensen met haar besproken. En wat is het mooi geworden! Mijn man was heel erg verrast met het mooie kado. Het is stoer, origineel, kleurrijk, groot, en heel persoonlijk. We kijken elke dag met veel plezier naar onszelf. Super bedankt!

 

Alie: Bedankt voor de prachtige schilderijen! Met de 11 door jou gemaakte schilderijen zijn de gangen van ons appartementencomplex helemaal opgefleurd. Geweldig hoe jij onze onduidelijke vraag (dit omdat we ook niet precies wisten wat we wilden) hebt vertaald in een prachtig thema: Oude tafereeltjes in een nieuw jasje. Klasien, bedankt!
 


Marjanne: Op het Flinkeboskje zag ik voor het eerst het werk van Klasien en was super enthousiast. Dus toen mij gevraagd werd wat ik voor m’n verjaardag wilde hebben wist ik het meteen; een schilderij met mijn vijf kleinkinderen, gemaakt door Klasien. Het schilderij is schitterend geworden met ‘ús klompjes goud’. We zijn er erg blij mee. Super bedankt!


Eelco: Hoe treffend Klasien in haar werk met een paar steekwoorden een prachtig beeld weet weer te geven van het hier en nu! Fantastisch, ben er erg blij mee!


Johan en Marieke: Wij zochten iets unieks voor boven onze bank. Wij kwamen bij Klasien terecht via vrienden. De opdracht was een schilderij dat persoonlijk was. We hebben Klasien een paar steekwoorden gegeven: Motor en haan (achternaam) en de kleur ‘pink’ wilden we er graag in terugzien. Verder had Klasien de vrije hand. Ze heeft een eigen draai aan het schilderij gegeven en wij zijn heel erg tevreden over het eindresultaat. Het is een persoonlijk en uniek schilderij geworden, dat helemaal bij ons past!


Cees: Wij hebben door Klasien van der Werf een ‘painting’ laten maken van onze zoons. Aan de hand van wat foto’s en informatie is Klasien hiermee aan de slag gegaan en wij zijn uiterst tevreden over het resultaat! Een echte aanrader als je eens wat bijzonders aan de wand wilt. Een beetje alternatieve / abstracte / Herman Brood-achtige stijl. Bovendien is Klasien gewoon een leuk mens om mee te werken!

© 2015 - 2018 Popart - Paintings by ÚS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel