Herroepingsrecht

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je (of een door jouw aangewezen derde, anders dan de vervoerder) het product fysiek in bezit hebt gekregen. Als je in één bestelling meerdere producten met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product hebt ontvangen.
Voor een schilderij in opdracht verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de (mondelinge) overeenkomst, behalve wanneer het schilderij in opdracht op een eerder, door jou bepaalde datum, klaar moet zijn, waardoor Made by ÚS binnen de herroepingstermijn moet starten met de uitvoering van de opdracht. Een schilderij in opdracht is niet te retourneren*. 

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht vul je het digitale herroepingsformulier in en stuur je deze naar Made by ÚS (info@madeby-us.nl). Na het versturen van het herroepingsformulier heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Naar schatting zullen de maximale kosten hiervoor € 25,00 (vanuit Nederland) € 45,00 (vanuit België of Duitsland) bedragen. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en (indien mogelijk) in de originele verpakking geretourneerd moeten worden.
Made by ÚS zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het indienen van je herroepingsformulier terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

 

* Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die naar jouw specificatie zijn gemaakt, zoals bijvoorbeeld een schilderij in opdracht. 

© 2015 - 2024 Popart - Paintings by ÚS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel